Wij zijn jouw yoga docenten

About us Seth Kamphuijs
Seth Kamphuijs

Seth beoefent yoga sinds 2004, net nadat hij zijn rug brak tijdens een verkeersongeval. In de loop der jaren bouwde hij gestaag zijn eigen practice op – van Restorative tot Ashtanga – en werd tweemaal gecertificeerd door Ram Jain (Arhanta Ashrams, NL/ IND, 500 RYT). Hij heeft inmiddels 5000+ uur Yin, Hatha, Vinyasa, Yoga Nidra en Meditatie gegeven in binnen- en buitenland. Begin 2020 richtte hij samen met Sharleen Westhout Amsterdam Yoga Collective op. Nadruk in Seth’s lessen zijn harmonie tussen speelsheid en discipline, het tegemoetkomen aan de individuele behoeften van studenten en het creëren van een omgeving waarin iedereen zich veilig voelt.

Docenten Sharleen
Sharleen Westhout

Sharleens vorige professionele leven lag in marketing. Als jarenlange student van yoga ontwikkelde haar liefde hierin zich tot een roeping om haar passie met anderen te delen. Na een sabbatical-reis door zuidoost Azië behaalde ze haar Hatha certificate aan de Arhanta Ashram in Khajuraho, India. Bij terugkomst in Amsterdam startte ze met lesgeven en richtte ze samen met Seth Kamphuijs Amsterdam Yoga Collective op. Sharleen’s lessen kenmerken zich door haar compassievolle en heldere overdracht. Sinds dit jaar verdiept ze zich verder als advanced teacher in “Chakra Studies; Vision, Language, Leadership & Intimacy” met Erica Jago.

About us Reina Hoctin Boes
Reina Hoctin Boes

Reina werd verliefd op yoga op dezelfde plek waar ze tegenwoordig bij Amsterdam Yoga Collective  Restorative Yoga en 55+ Yoga geeft. Ze is daarmee dankbaar dat ze een gewortelde Amsterdamse yoga-traditie vanuit De Pijp, vol met hoop en compassie, mag blijven doorgeven. Reina studeerde geschiedenis aan de universiteit van Amsterdam en is in 2016 gecertificeerd (300hr RYT) als yogaleraar, aan de voet van het Himalaya gebergte, door Dr Chintamani (Phd) van de Nepal Yoga Academy. Reina’s missie is om haar studenten te laten ervaren hoe hoe sterk en wijs ze in werkelijkheid zijn.

About Mojan Stipsen
Mojan Stipsen

Mojan Stipsen begon zijn yogareis rond de eeuwwisseling en trainde o.a. bij David Lurey, Simon Park, Shiva Rae en John Friend. Hij studeerde verder Svastha Yogatherapie, traditionele Hatha in Santosh Puri Ashram, Ashtanga in Mysore, aan het Krishnamacharya Yoga Instituut en werd in 2014 ingewijd in de krya-Yoga traditie van Lahiri Mahasaya. In Nederland studeerde hij bij Svaha en volgde hij de advanced Teacher Training bij Delight met Ayurveda en Yin modules. Naast Yoga traint hij in Chinese vecht en bewegingskunst, fitness, calisthenics, kickboksen en Chi Gong. Mo is ook personal trainer en ademcoach.