Wij zijn jouw yoga docenten

Seth Kamphuijs
Seth Kamphuijs

Seth beoefent yoga sinds 2004 en begon net vóór de tijd dat hij zijn rug brak tijdens een verkeersongeval in Los Angeles. In de loop der jaren bouwde hij gestaag zijn eigen practice op – met de hulp van vele leraren – en is tweemaal gecertificeerd door Ram Jain van de Arhanta Ashrams in Nederland. Eenmaal in 2015 en opnieuw in 2019 (500 uur RYT).

Seth geeft veel les in Yin, Hatha, Vinyasa, Yoga Nidra en Meditatie door heel Amsterdam en daarbuiten. Sleutelcomponenten in zijn lessen zijn de harmonie tussen speelsheid en ernst, het voldoen aan de individuele behoeften van zijn studenten en het creëren van een omgeving waarin een ieder zich veilig voelt.

Sharleen Westhout
Sharleen Westhout

Als jarenlange student ontwikkelde Sharleen’s liefde voor yoga zich tot een roeping om haar passie met anderen te delen. Ze behaalde haar yogacertificaat aan Arhanta Ashram in India. (200 uur RYT Hatha). Na het behalen van de opleiding begon ze naast het runnen van A Yoga Collective als leraar en geeft ze sindsdien  Hatha yoga in heel Amsterdam.

Haar lessen worden bepaald door een diepgaande kennis van de discipline en haar begripvolle en duidelijke manier van het overbrengen hiervan.