Ons Verhaal

A Yoga Collective is een op hatha yoga collectief in Amsterdam, opgericht in 2020 door Seth Kamphuijs en Sharleen Westhout. Ons doel is om verschillende communities in Amsterdam – en de wereld in het algemeen te bedienen met onze lessen. Het idee is om jou als student te helpen kracht, balans en flexibiliteit op de bouwen en rust te vinden in jezelf en deze uit te stralen naar anderen. Centraal in onze filosofie staat “het voldoen aan de individuele behoeften van hen die naar onze lessen komen”. We geven les in kleine groepen, waar iedereen welkom is en je je veilig genoeg kunt voelen voelt om diep bij jezelf naar binnen te gaan.

We zijn er voor je

Seth Kamphuijs
Seth Kamphuijs

Seth beoefent yoga sinds 2004 en begon net vóór de tijd dat hij zijn rug brak tijdens een verkeersongeval in Los Angeles. In de loop der jaren bouwde hij gestaag zijn eigen practice op – met de hulp van vele leraren – en is tweemaal gecertificeerd door Ram Jain van de Arhanta Ashrams in Nederland. Eenmaal in 2015 en opnieuw in 2019 (500 uur RYT).

Seth geeft veel les in Yin, Hatha, Vinyasa, Yoga Nidra en Meditatie door heel Amsterdam en daarbuiten. Sleutelcomponenten in zijn lessen zijn de harmonie tussen speelsheid en ernst, het voldoen aan de individuele behoeften van zijn studenten en het creëren van een omgeving waarin een ieder zich veilig voelt.

Sharleen Westhout
Sharleen Westhout

Als jarenlange student ontwikkelde Sharleen’s liefde voor yoga zich tot een roeping om haar passie met anderen te delen. Ze behaalde haar yogacertificaat aan Arhanta Ashram in India. (200 uur RYT Hatha). Na het behalen van de opleiding begon ze naast het runnen van A Yoga Collective als leraar en geeft ze sindsdien  Hatha yoga in heel Amsterdam.

Haar lessen worden bepaald door een diepgaande kennis van de discipline en haar begripvolle en duidelijke manier van het overbrengen hiervan.

 

Verbinding

Verbinding maken met je ware zelf en met degenen om ons heen.  En met onze prachtige planeet die onze zorg zo hard nodig heeft.  Vanwege het sterke vermogen van yoga om meer verbondenheid te voelen, geloven we dat hierdoor mogelijk beter te handelen naar alles en iedereen die we ontmoeten. Yoga brengt ons dichter bij onze ware aard van liefde en begrip en helpt ons de grenzeloze levenskracht die we in ons hebben, te delen.

Bij A Yoga Collective vieren we veel verschillende stijlen van Hatha Yoga (Hatha, Flow, Vinyasa, Yin) en meditatie. We verwelkomen alle niveaus. Iedereen heeft een uniek pad om te volgen en als docenten zijn we verheugd om de voortgang te observeren die onze studenten maken op de mat, en daarbuiten. En ze hierbij ook liefdevol te helpen om tegenslagen gracieus te doorstaan.

Yoga gaat over het creëren van eenheid, het verlichten van lijden en het zoeken naar vrijheid voor onze lichaam en ziel. Bij A Yoga Collective nodigen we je uit om een sterke, levendig en gezond lichaam te cultiveren en te werken aan creativiteit, geluk en rust van de geest. We steken veel tijd en moeite in de ruimtes waarin we lesgeven en werken hard om omgevingen te creëren waar deelnemers zich op hun gemak kunnen voelen.

Hoe is yoga bij A Yoga Collective?

Hatha Yoga omvat houdingen (asana’s), ademhalingsoefening (pranayama) en meditatie (dhyana). Bij A Yoga Collective hebben we ons ondergedompeld in de eeuwenoude traditie van yoga en zijn bewezen doeltreffendheid om alle gebieden van gezondheid en welzijn comfortabel en modern te verbeteren. Het samenbrengen van diverse individuen – jongeren en volwassenen; alleenstaanden, koppels en gezinnen – door onze grote verscheidenheid aan lessen, maakt ons gelukkig. We houden van yoga en dit komt tot uiting in alles wat we doen. Voel je dus welkom. We zien je graag een keer op de mat!

Wil je Inspirerende practices en updates van ons ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Meld je aan